torstai 23. elokuuta 2012

Hamsterit kirpparilla...

Taas pitkästä aikaa! Kesä mennyt kohisten ohi pihahommissa ja reissaillessa ympäri Suomea, syksy tulee ja arjen rytmit alkaa tasoittua. Ensi viikolla olisi töihin lähtökin taas edessä... huoh, se ei nyt varsinaisesti nappaa!
Mutta siis, oltiin mummoloimassa viikko ja samallahan tietysti eksyttiin kahlaamaan kirppareiden antia ja täytyy sanoa että harvoin palaa kirppareillekin rahaa vaan nyt kyllä löytöjä oli niin valtavasti että rahaakin meni!

Vaatesaalis:

 Hirvittävän paljon ihanaa vaatetta oli tarjolla, vaatteet on pääpiirteittäin aseteltu siihen malliin että nuoremman vaatteet on vasemmalla ja vanhemman oikealla. Nuoremmalle löytyi yökkäreitä, farkkushortsit, popin leggarit, benettonin paksu takki, kahdet farkut, nuo kaksi ihanaa pitkähihaista vasemmassa reunassa, huppari... Pipoja löytyi kolme ja ne menee molemmille kun päät on samankokoiset. Me&I pipo taitaa jäädä minun käyttöön kun oli aikuisten koko ja melko reilu pojille :)
Kummallekin parit alkkarit osti mummin ihan uutena.
Sitten vanhemman löydöt: Didriksons toppatakki (kestosuosikkini), todella ihana takki ja siihen mukavasti sopii tuo popin pipo :) Ihan uudet Reiman sandaalit, benettonin pitkähihaisia ja t-paitoja useampi + puma pitkähihainen, huppari, Me&I t-paita ja pitkähihainen dino-paita.

Olikohan siinä kutakuinkin kaikki... No ei :) Kirjat vielä!


Eli sain kokoelmaani yhden Potterin lisää, Sophien Kinsellan kirjat lähtee myöskin aina mukaan. Ilmeiseti muutama puuttuu tuostaa himoshoppaaja stoorista... Sitten oli pari oudompaa tuttavuutta Auringon kehrä ja Kuubalaiset sisarukset... Marian Keysin kirja löytyi kans sellainen mitä ei vielä hyllyssä ole.
Siinäpäs kaikki ostokset viime keikalta!
Tehtyjä käsitöitäkin on pian tulossa julki kunhan taas kerkeän istahtaa naputtelemaan :)

Tässä vielä kirjahyllystä näpätty kuva missä kaikki Sophie Kinsellan kirjat mitä tällä hetkellä löytyy:

Sekä Potterit:

 Ja Marian Keysit:


Ei kommentteja: